Ο Τριαντάφυλλος έφυγε από την Ελλάδα χειμώνα για το Survivor και γύρισε καλοκαίρι! Μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να ξαναβρεί τη δημοφιλία του και οι οπαδοί του του επιφύλασσαν την πιο θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκανε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, αλλά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την υποδοχή που έλαβε κατά την άφιξή του.

Τον 43χρονο συνόδευαν άτομα της παραγωγής του ριάλιτι, που δεν τον άφησαν να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καρτερικά στις αφίξεις του Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος», «τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι είναι ο Ντάφι» είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι θαυμαστές που τον περίμεναν.

Survivor- Τριαντάφυλλος

Ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο να διώξει από το παιχνίδι δέκα συμπαίκτες του και μόλις στην 11η υποψηφιότητά του για αποχώρηση τελικά πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Οι στιγμές θύμιζαν άφιξη μεγάλης ποδοσφαιρικής μεταγραφής άλλων ετών. Μάλιστα οι θαυμαστές του Ντάφι περίμεναν να ανοίξει η πόρτα στις αφίξεις εκτός Σένγκεν, τραγουδώντας παλιότερες επιτυχίες σαν το “αν περάσεις την πόρτα”, σε ένα άτυπο ποτ πουρί – συναυλία.

Κανονίστηκε μάλιστα μέχρι και αυτοκινητοπομπή ως το Πόρτο Ράφτη όπου και διαμένει.

Μόλις βγήκε πάντως ο Τριαντάφυλλος δεν έκανε δηλώσεις, παρά μόνο χαιρέτισε το κοινό του το οποίο τον ακολούθησε μέχρι το όχημα που τον παρέλαβε. Κάποιοι δε τον… έραναν με τριαντάφυλλα.

Survivor - Τριαντάφυλλος: Χαμός στην υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος