Μετά από 6 μήνες στο Survivor 4 και 11 υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η 11η υποψηφιότητα του τραγουδιστή και συνθέτη στο Survivor 4 αποδείχθηκε ότι ήταν «η τελευταία και φαρμακερή» αφού ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε, αυτήν τη φορά, τις λιγότερες ψήφους του κοινού και αποχώρησε.

Τριαντάφυλλος: Η προσωπικότητά του τον «κράτησε» τόσους μήνες στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος, αγωνιστικά ήταν σίγουρα από τους λιγότερο αδύναμους συμμετέχοντες του 4ου κύκλου του Survivor, όμως, το άλλο σίγουρο είναι ότι, με την προσωπικότητά του κατάφερε να μείνει 6 μήνες μέσα στο παιχνίδι.

Γκρίνια, καβγάδες, ίντριγκες, ο Τριαντάφυλλος ήταν παντού πρωταγωνιστής.

Ο Τριαντάφυλλος ουκ ολίγες φορές βρέθηκε στο «στόχαστρο» των συμπαικτών του στο παιχνίδι, είτε εξαιτίας των απουσιών του από τα αγωνίσματα λόγω τραυματισμών, είτε για τις ίντριγκες και τις φασαρίες που συνεχώς δημιουργούνταν.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor;

Ο Τριαντάφυλλος, με την προσωπικότητά του, κατάφερε να μείνει 6 μήνες μέσα στο Survivor.

Πόσα χρήματα «έβγαλε» ο Τριαντάφυλλος στον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί εν τέλει ο Τριαντάφυλλος να μην είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και να μην πήρε το χρηματικό έπαθλο, ωστόσο, φεύγει από το παιχνίδι με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στις τσέπες του.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του τέταρτου κύκλου του Survivor, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ έχει πάρει έξτρα μπόνους άλλα 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι μέχρι τον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ.

Έτσι, ο Τριαντάφυλλος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο σίγουρα, όχι χαμένος, αλλά και κάτι παραπάνω από κερδισμένος!

Εκτός, του χρηματικού ποσού ο τραγουδιστής αναγνωρίζει «δεύτερη επιτυχία» για το τραγούδι του «Σπάω τα ρολόγια». Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε το συγκεκριμένο τραγούδι στο «πάρτι ένωσης» του παιχνιδιού κι έκτοτε…τα views και τα streams στο YouTube και τις μουσικές πλατφόρμες έχουν «εκτοξευθεί».