Με μια κίνηση που γεφύρωσε τους κόσμους του αθλητισμού και του ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor, κατάφερε να φέρει τον «μάγο» της μπάλας, Ροναλντίνιο, στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η συνεργασία αυτή όχι μόνο ενθουσίασε τους θαυμαστές του ριάλιτι, αλλά προκάλεσε και την περιέργεια για τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Η ανακοίνωση του Ατζούν ότι ο Ροναλντίνιο θα συμμετάσχει στο Survivor προκάλεσε ευρύ ενδιαφέρον, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να δουν τον θρύλο του ποδοσφαίρου να επιδεικνύει τις ικανότητές του.

Οι εικασίες σχετικά με τις οικονομικές διευθετήσεις για τη συμμετοχή του Ροναλντίνιο είναι πολλές, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να ισχυρίζεται ότι ο Ατζούν έδωσε στον πρώην ποδοσφαιριστή ένα μεγάλο ποσό για να εμφανιστεί στο Survivor.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ποσό που καταβλήθηκε, στον Ροναλντίνιο για τη συμμετοχή του στο Survivor κυμαίνεται μεταξύ 93.000 και 140.000 ευρώ. Το ποσό αυτό, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναδεικνύει τη δέσμευση του Ατζούν να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους τηλεθεατές .

Η απόφαση του Ροναλντίνιο να συμμετάσχει στο Survivor είναι ενδεικτική της αυξανόμενης τάσης των αθλητών να συμμετέχουν σε διάφορα ριάλιτι, αξιοποιώντας τη φήμη και το κοινό τους.

Διαβάστε ακόμη: