Την απόλυτη ανατροπή είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του Survivor, όπου φέτος έχουμε δει πολλά ευτράπελα να συμβαίνουν.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου κι ενώ ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περίμεναν να ακούσουν ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει, σαν «βόμβα» έπεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Ανατροπή στο Survivor! Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αυτός που θα ετοιμάσει βαλίτσες επιστροφής και θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για οικογενειακούς λόγους.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, μιλούν για την είσοδο νέου παίκτη στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι «κλειδώνουν» οι ψήφοι για τους υποψήφιους, οι οποίοι ωστόσο θα παραμείνουν ως υποψήφιοι και την επόμενη εβδομάδα χωρίς όμως να τεθούν στην κρίση του κοινού για δεύτερη φορά, μαζί με εκείνους που θα προκύψουν από τα δύο επόμενα αγωνίσματα για την ασυλία.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε, σημαίνει προφανώς ότι στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό στο reality έγινε όπως λένε μέλη της παραγωγής για να μην διαταραχθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, κσθώε και αυτός που θα αποχωρούσε χθες το βράδυ, αλλά και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ανήκαν στην ομάδα των Διασήμων.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα μια φήμη, ότι θα έχουμε είσοδο νέου παίκτη στο reality επιβίωσης για να καλυφθεί η θέση του ηθοποιού στην ομάδα των Διασήμων.

Αρχικά στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει πως ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για λόγους υγείας. Στη συνέχεια και αφού έγινε μια μικρή διακοπή γιατί έπρεπε να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του, ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως «αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους που προϋπήρχαν και πριν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι».