Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Super League έφτασε, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 20:30 (Novasports Prime) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ, που διατηρεί το απόλυτο στο πρωτάθλημα, στοχεύει να αφήσει τον αντίπαλο οκτώ βαθμούς πίσω, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του από πέρυσι. Με απουσία τον Μπράντον στην επίθεση, η ομάδα του Λουτσέσκου επικεντρώνεται στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με πίεση για θετικό αποτέλεσμα, καθώς έχει ξεκινήσει δύσκολα τη φετινή χρονιά, όπως φάνηκε στην ισοπαλία με την Καλλιθέα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να βελτιώσει την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας του, η οποία παραμένει χωρίς τον Μπάλντοκ. Η ήττα θα αφήσει τον Παναθηναϊκό μακριά από την κορυφή.

Super League: Οι μεταδόσεις της ημέρας

Στις 20:30 (Cosmote Sport 1 HD), ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί έρχονται από τη νίκη επί του Βόλου, ενώ ο Άρης προέρχεται από ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός, επίσης αήττητος, θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στις 18:30 (Cosmote Sport 2 HD) στο Καραϊσκάκη, με τον Μεντιλίμπαρ να αποφασίζει για το αν θα δώσει χρόνο στους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Γουίλιαν, ενώ απών θα είναι ξανά ο Ρέτσος και ο Μασούρας.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός στις 16:30 (Novasports Prime), ενώ αύριο η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Διαβάστε ακόμη: