Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να χάνουν δύο ακόμη βαθμούς στη φετινή σεζόν.

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός “σπατάλησαν” τις ευκαιρίες τους για γκολ και έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο και τους φέρνει αμφότερους πίσω από ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Οι Πειραιώτες είναι πλέον ισόβαθμοι με την ΑΕΚ και τον Άρη, ενώ οι “πράσινοι” παρέμειναν στο -7 από την κορυφή της Super League.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κατάμεστου ΟΑΚΑ προσπάθησε να “πιέσει” τον Ολυμπιακό. Είχε έτσι δύο καλές στιγμές στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, με τον Τζούρισιτς να σουτάρει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια και τον Ίνγκασον να αστοχεί με κεφαλιά από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Ο Ολυμπιακός έφθασε όμως πιο κοντά στο γκολ, από ένα λάθος του Λοντίγκιν. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε άσχημα την μπάλα και ο Ελ Κααμπί τον πέρασε και πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά ο Ίνγκασον πρόλαβε και έκοψε την μπάλα, αποτρέποντας το προβάδισμα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη: