Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει εσχάτως, όσον αφορά την ΕΥΠ και σε ποιο από τα ισχυρά πολιτικά πρόσωπα του Μεγάρου Μαξίμου θα αναφέρεται, σας ενημερώνουμε ότι βάσει των πληροφοριών που έχουν περιέλθει στο Radar, το πρόσωπο στο οποίο θα απευθύνεται και θα αναφέρεται ο αρχηγός της ΕΥΠ, θα είναι ο Υπ. Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου!

Ο πρωθυπουργός τρέφει τεράστια εμπιστοσύνη στον έγκριτο νομικό, ο οποίος διαθέτει τεράστια πολιτική πείρα έχοντας θητεύσει δίπλα στον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι ο Υπ. Επικράτειας μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Πολιτεία και την Κυβέρνηση, τη σχέση με τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Γι αυτό άλλωστε έκανε δεκτούς όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου για να δεχτεί να επωμισθεί την σχέση με την ΕΥΠ.

Επιπροσθέτως πάντως, η μεγάλη εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Σταύρου Παπασταύρου, φέρεται να έχει οδηγήσει τον πρωθυπουργό στην απόφαση να αναθέσει στον Υπ. Επικρατείας και τις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την Δικαιοσύνη!

Ένα ζήτημα ευαίσθητο και κρίσιμο ταυτοχρόνως…

Διαβάστε ακόμη: