Στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση αναφέρθηκε η Κόνι Μεταξά, μεταξύ άλλων, σε νέα της συνέντευξη και όπως αποκάλυψε υπάρχουν «κανόνες» για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα!

Η γνωστή performer μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και ένα απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Όπως αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά, έχει θέσει κάποιους κανόνες για την ημέρα του γάμου της και μέσα σε αυτούς αναφέρει ότι θα απαγορεύονται… τα παιδιά.

«Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά», είπε αρχικά η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και εξήγησε παρακάτω τον λόγο.

«Θέλουμε όσοι θα έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών ή να πρέπει να φύγουν νωρίς. Να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μάριο Καπότση κι όπως αποκάλυψε, η ίδια ήξερε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θα παντρευτούν.

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο, πιστεύω στο για πάντα, ενώ πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο μας ραντεβού. Με εκνευρίζει πάρα πολύ ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι, επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Η Κόνι Μεταξά λίγες μέρες πριν τον γάμο, επέλεξε να κάνει bachelorette στη Σαντορίνη μαζί με τις φίλες της:

Κόνι Μεταξά: Το… καυτό bachelorette στη Σαντορίνη με τις φίλες της

Λευτέρης Πανταζής: «Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”»

O Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» πρόσφατα και μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που σε λίγο καιρό θα παντρέψει τη μοναχοκόρη του, ομολόγησε ότι η Κόνι Μεταξά τον έβαλε να χάσει κιλά, προκειμένου να τη συνοδεύσει στον γάμο της.

«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Kόνι δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η Κόνι είναι καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι».

Όταν μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για το πώς θα τον φωνάζει το εγγόνι του, όταν το ζευγάρι αποφασίσει να κάνει παιδί: «Όταν κάνει παιδί η Κόνι, όταν γεννηθεί το παιδί δεν θα μάθει να λέει παππού, θα λέει ΛΕΠΑ».