Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ!  Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Γιατί με το νέο FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μπορεί να κερδίσεις κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ.

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN* και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Έως 100.000 ευρώ καθημερινά; Είναι στο χέρι σου!

Το νέο δωρεάν FREEWIN, που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα, είναι γεγονός. Και τώρα, ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το μόνο που μένει είναι να παίξεις.

Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος  ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του «Free Win». Αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής του «Free Win». Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του «Free Win» είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.

Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλά τους. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει.  Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που επιλέξεις τη λάθος κάρτα, χάνεις ό,τι έχεις κερδίσει. Μην ανησυχείς όμως, γιατί μπορείς να ξαναπαίξεις εντελώς δωρεάν την επόμενη μέρα.

 Με το FREEWIN το να παίρνεις αποφάσεις γίνεται …. παιχνιδάκι!

Σε αυτό το 100άρι δεν χρειάζεται να τρέξεις. Παίρνεις τον χρόνο σου, επιλέγεις σωστά και μπορεί να κερδίσεις κάθε μέρα έως και 100.000 ευρώ, ενώ παίζεις δωρεάν!

Τώρα αν παίξεις το FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του προγράμματος πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα.

Μέχρι στιγμής το  «FREEWIN»  έχει μοιράσει περισσότερα από 275.000 ευρώ, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Διαβάστε ακόμη: