Το προσυνεδριακό διάλογο της Νέας Δημοκρατίας θα φιλοξενήσει το Ναύπλιο στο πλαίσιο του 16ου Τακτικό Συνέδριο του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου στην Αθήνα.

Το προσυνέδριο του Ναυπλίου με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους», θα λάβει χώρα αύριο παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Amalia Hotel Nafplio, με ώρα έναρξης τις 17:30 και τη συμμετοχή των Βουλευτών των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στελεχών των αντίστοιχων τοπικών οργανώσεων και εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ.

Μεταξύ άλλων, στο προσυνέδριο θα τοποθετηθούν με ομιλίες τους οι δύο Αντιπρόεδροι του κόμματος: ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί πάνελ με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου.

Το προσυνέδριο θα κλείσει με τη διεξαγωγή συζήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Θέρμου, ένα στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και έναν επιχειρηματία στον κλάδο της πληροφορικής.

Διαβάστε ακόμη: