Από νωρίς σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε η έξοδος για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και η κίνηση μετατράπηκε σε ακινησία για εκατοντάδες οχήματα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις είναι άνω των 45 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Παιανία έως την Κηφισίας.

Στον περιφερειακό Υμηττού, στο ίδιο ρεύμα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 15 έως 20 λεπτά.

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης στον Κηφισό, τη Λεωφόρο Αθηνών, τη Λεωφόρο Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας.

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επέλεξαν να ξεκινήσουν από σήμερα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Με δεδομένο μάλιστα πως ο καιρός για εξορμήσεις στα νησιά δεν ευνοεί (αναμένονται μποφόρ στις θάλασσες), η πλειοψηφία των εκδρομέων φαίνεται να στράφηκε σε προορισμούς με οδική πρόσβαση.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, όπου καταγράφονται καθυστερήσεις 25 έως 30 λεπτών από τη Φυλή έως την Κηφισιάς.

Την ίδια ώρα στο Κηφισό μεγάλη είναι η κίνηση στο ρεύμα προς Λαμία, με τα προβλήματα να ξεκινούν από το ύψος του Φαλήρου και να φτάνουν μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην κάθοδο του Κηφισού η εικόνα είναι καλύτερη καθώς καθυστερήσεις υπάρχουν μόνο στην είσοδο της Αττικής Οδού στην Μεταμόρφωση.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην Λεωφόρο Αθηνών, με την κίνηση να ξεκινά από το ύψος του Δαφνί και να φτάνει μέχρι και τον Σκαραμαγκά.

Όσον αφορά την Λεωφόρο Κηφισιάς, η κίνηση στο ρεύμα ανόδου να ξεκινά από την συμβολή της με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να φτάνει μέχρι και την Πεντέλη.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι σημαντικότερες καθυστερήσεις είναι σε Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ), Βασ. Κωνσταντίνου, Αχιλλέως, Λ. Συγγρού (άνοδος), Λ. Βεΐκου, Λ. Βουλιαγμένης.

Διαβάστε ακόμη: