Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της εκλεκτής της καρδιάς του, Μαράια.

Ο ΑΝΤ1 προέβαλε την πρώτη αυτή εικόνα, η μόνη που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής, και δείχνει το ζευγάρι -πιθανότατα- στον πρώτο του χορό μετά τον γάμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά ασπρόμαυρο κοστούμι ενώ η νύφη ένα κλασικό δαντελένιο νυφικό, με κορσέ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε και το δώρο των Αντετοκούνμπο στους καλεσμένους τους, ενθουσιασμένοι που σας έχουμε μαζί μας σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Ευχόμαστε να απολαύσετε την διαμονή σας και να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις», έγραφε η κάρτα που συνόδευε το δώρο των Αντετοκούνμπο στους καλεσμένους τους.

Το ζευγάρι γιόρτασε επί τρεις ημέρες στο Costa Navarino για τον γάμο του, διοργανώνοντας τρία αξέχαστα πάρτι: την Παρασκευή και το Σάββατο, πριν τον γάμο τους την Κυριακή.

Ο γάμος έγινε παρουσία αγαπημένων τους συγγενών και φίλων από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ που το ζευγάρι φιλοξένησε στο Costa Navarino για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης και ταυτόχρονα να γιορτάσουν τον γάμο τους. Η έκκληση του ζευγαριού στους καλεσμένους του ήταν να μην πλημμυρίσουν τα social media με φωτογραφίες για να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ιδιωτική, η στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: