Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος, ο περιβόητος «Μπίλιας» των ταινιών της δεκαετίας του 1980, μιλώντας στην εκπομπή «Ολα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν εμφανίζεται συχνά στους τηλεοπτικούς δέκτες, αποκάλυψε ότι έχει υποστεί τέσσερα εμφράγματα και στη μία περίπτωση μάλιστα, αυτή του 2011, έπεσε σε κώμα πάνω σε επέμβαση καρδιάς.

«Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα… Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα, πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς. Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ. Και εγώ και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό… Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος, σα να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία», τόνισε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τις επιτυχίες που έκανε, κυρίως με την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», είπε: «Παντού ακόμα και σήμερα με φωνάζουν ‘Μπίλια’. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ήμουν ο πιο ωραίος χοντρός… Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε, ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες», τόνισε ο Στηβ Ντούζος.

Ο ηθοποιός κατήγγειλε ακόμη πως ο γιός του δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω των social media. «Μέσα από το Facebook του είχε κάνει κάτι ένας ανώμαλος και με ειδοποίησε πως τον ρωτούσε κάτι περίεργα. Πήγα και μίλησα εγώ αντί του γιου μου να δω τι θέλει. Βρήκα το προφίλ του καθώς μιλούσαμε, το δημοσίευσα στα δικά μου social media και μετά κρύφτηκε», τόνισε.