Σχεδόν έναν μήνα πριν τις δύο μεγάλες συναυλίες που θα δώσει στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, ο Sting ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς η οποία θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου με τίτλο «The Bridge». Ο διάσημος και πολυβραβευμένος καλλιτέχνης έγραψε και ηχογράφησε αυτό το άλμπουμ κατά την διάρκεια της καραντίνας που επέβαλε η πανδημία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα τα 13 συνολικά τραγούδια που θα περιλαμβάνει κινούνται σε διαφορετικούς μουσικούς δρόμους και διαθέτουν ποικίλες μουσικές επιρροές, από τζαζ και φολ μέχρι ροκ εν ρολ και κλασικές. Μια πρώτη γεύση από τη δουλειά αυτή έχει την δυνατότητα να πάρει το κοινό μέσα από το τραγούδι «If It’s Love» που κυκλοφόρησε σήμερα.

Πρόκειται για μια τρυφερή μπαλάντα διαποτισμένη με ιδιαίτερο ρομαντισμό και ερμηνευμένη με πολύ συναίσθημα από τον Sting: «Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος τραγουδοποιός που συνδέει τον έρωτα με μια ανίατη ασθένεια και δεν θα είμαι ο τελευταίος. Το « If It’s Love» είναι η προσθήκη μου σε εκείνο το κανόνα όπου η τροπή των μεταφορικών συμπτωμάτων, της διάγνωσης και της απόλυτης ανικανότητας είναι τόσο γνώριμα ώστε να κάνουν τον καθέναν από εμάς να χαμογελά με θλίψη» εξηγεί ο ίδιος.

Το καινούργιο αυτό τραγούδι, μαζί με άλλα κομμάτια από το επερχόμενο νέο άλμπουμ, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά το ελληνικό κοινό, στις δύο ζωντανές εμφανίσεις του Sting στο Ηρώδειο.

O Sting κάνει τα 70ο γενέθλιά του στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 ο Sting θα μας συναντήσει ξανά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με οδηγό τις ηλεκτρισμένες αναμνήσεις που ακόμη έχουμε από τις δύο μνημειώδεις εμφανίσεις του το 2018.

Όταν τα φώτα σβήσουν, ο Sting θα σταθεί αγέρωχος στη σκηνή του Ηρωδείου κι όταν οι μουσικοί ξεκινήσουν να παίζουν δίνοντας του ρυθμό, θα νιώσουμε ξανά όπως εκείνη, την πρώτη φορά που ακούσαμε κάποιο από τα βαθιά αγαπημένα μας τραγούδια του.

Αυτές οι δύο θα είναι αδιαπραγμάτευτα οι μεγαλύτερες συναυλίες της χρονιάς και θα μας αποζημιώσουν για όλες τις ζωντανές μουσικές στιγμές που χάσαμε, το τελευταίο διάστημα.