Ένα άγνωστο -μέχρι σήμερα- βίντεο όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα παίζει ανέμελα με τους μικρούς γιους της, Χάρι και Ουίλιαμ έχει ξετρελάνει τους θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», στο βίντεο του 1986 η Νταιάνα ακούγεται να λέει στον τετράχρονο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ που είχε βουρκώσει και δεν ήθελε να βγει από μια κρυψώνα που είχε βρει, ότι «ο αδερφός του Χάρι θα έχει όλη τη διασκέδαση». Με τον τρόπο αυτό η πριγκίπισσα προσπάθησε να τον παρακινήσει να παίξει με τον αδερφό του, στο Χάιγκροουβ το 1986.

Οι στιγμές ανεμελιάς με την πριγκίπισσα Νταιάνα να απολαμβάνει το παιχνίδι με τους δύο γιους της συγκινούν το βρετανικό λαό που έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την πρώτη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου.

Δείτε βίντεο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα που συγκινεί:

Το βιντεοσκοπημένο αυτό υλικό κοινοποιήθηκε πρόσφατα στο TikTok και απεικονίζει τους κήπους του Highgrove House, της οικίας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου το Gloucester το 1986.

Στο βίντεο τα δύο αγόρια απεικονίζονται να κάνουν κούνια, τσουλήθρα και να παίζουν μεταξύ τους, αφού βεβαίως τελικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να βγει από την κρυψώνα του. Στο τέλος, η οικογένεια επιστρέφει στην οικία της και πολλοί φαν των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ έσπευσαν να σχολιάσουν την αστεία αντίδραση της Νταιάνας: «Φυσιολογική μαμά με φυσιολογικά παιδιά. Θεέ μου μου λείπει», γράφει ένας χρήστης στα social media.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα τόσο όμορφο παράδειγμα. Μου λείπει να τη βλέπω!», υποστηρίζει άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικού δικτύωσης. «Ω, ήταν υπέροχο να ακούω τη φωνή της, ήταν τόσο όμορφη και πόσο καλόκαρδη ήταν», αναφέρει άλλος χρήστης.