Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11:00 η 29χρονη και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της δολοφόνησαν το ανήλικο αγόρι και επί πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβαν το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην πρώην σχολή Ευελπίδων αποδοκίμασε το ζευγάρι, λίγο πριν οδηγηθεί στον 33ο Τακτικό Ανακριτή.

Η δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και δράστες του στυγερού εγκλήματος είναι η 29χρονη μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της, οι οποίοι έχουν ομολογήσει.

Και οι δυο περνούν σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού.

https://www.youtube.com/watch?v=O5yXjyK3uWE&t=1s&ab_channel=ProtoThema

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι οδήγησε το παιδί σε ασφυκτικό θάνατο, το 2017, βάζοντας μονωτική ταινία στο στόμα του.

Η μητέρα του κατηγορείται επειδή δεν έκανε τίποτα για το σώσει το γιο της βλέποντάς τον να υποφέρει και να αφήνει μαρτυρικά την τελευταία του πνοή. Αντίθετα, τις στιγμές εκείνες φέρεται να έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή ενώ για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε μαζί με το σύντροφό της τη φρικιαστική αλήθεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη πριν 5 χρόνια, αμέσως μετά το θάνατο του παιδιού, ο σύντροφός της πήρε τη σωρό του και την τοποθέτησε σε μια τσιμεντένια λάρνακα που έφτιαξε στη ταράτσα του σπιτιού που έμεναν. Όταν μάλιστα αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι αυτό, ο 33χρονος έβαλε τα οστά του παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη και τα μετέφερε μαζί του!

Όλα αυτά τα χρόνια η 29χρονη, έλεγε σε όλους όσοι τη ρώταγαν για τον γιο της, ότι ζει πλέον μόνιμα με τον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία!

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ανδρέας όπως και η αδελφή του, ζούσαν έναν συνεχή «εφιάλτη» στα χέρια των δυο κατηγορουμένων.

Στη φυλακή η 29χρονη «Μήδεια» και ο σύντροφός της

Στη φυλακή οδηγούνται η 29χρονη μητέρα του 7χρονου αγοριού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά τις απολογίες τους.

Οι δύο τους, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενοι για την δολοφονία με φρικτό τρόπο του 7χρονου Ανδρέα.

Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με κόσμο να έχει μαζευτεί και να αποδοκιμάζει.