Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, δημοσίευσαν μια νέα φωτογραφία του μικρότερου γιου τους, πρίγκιπα Λούις, για να γιορτάσουν τα έκτα γενέθλιά του.

Την αξιολάτρευτη φωτογραφία του μικρού Λούις τράβηξε η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, τις τελευταίες μέρες στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία.

Η πολυπόθητη φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από έντονες εικασίες για το αν το πριγκιπικό ζεύγος θα έβγαζε μια φωτογραφία για να τιμήσει τα γενέθλια του νεαρού γιου τους, καθώς συνήθως δημοσιεύουν πορτρέτα των παιδιών τους το βράδυ πριν από τα γενέθλιά τους.

Καθώς ο πρίγκιπας κοιτάζει την κάμερα, είναι ξαπλωμένος και φαίνεται να έχει μεγαλώσει, με τα μαλλιά του στο πλάι και ένα καρό πουκάμισο.

Φαίνεται να φοράει σκούρο σορτς με γυμνά πόδια και είναι ξαπλωμένος σε μια φλις κουβέρτα. Καθώς χαμογελάει, ο νεαρός πρίγκιπας φαίνεται επίσης να έχει χάσει μερικά από τα δόντια του από την τελευταία του επίσημη εμφάνιση την ημέρα των Χριστουγέννων του 2023.

Γιατί καθυστέρησε η φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις
Ωστόσο, είναι κατανοητή η καθυστερημένη κυκλοφορία της νέας επίσημης φωτογραφίας καθώς η οικογένεια ζήτησε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο και της περιόδου ανάρρωσης της Κέιτ Μίντλετον.

Ωστόσο, μια πηγή αναφέρει ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελαν να μοιραστούν μια νέα εικόνα ως έναν τρόπο να ευχαριστήσουν όσους έστειλαν ευχές γενεθλίων για τον μικρότερο γιο τους

Τα προηγούμενα χρόνια τα γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις σηματοδοτούνται με την κυκλοφορία μιας νέας επίσημης φωτογραφίας, με τη μαμά τους Κέιτ συνήθως να είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την κάμερα.

Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν την παραμονή των γενεθλίων τους από το Παλάτι του Κένσινγκτον, ωστόσο χθες δεν κυκλοφόρησε καμία εικόνα του Λούις.

Με τα χρόνια, ο μπόμπιρας και σκανταλιάρης Λούις έχει φωτογραφηθεί με μπογιές, παίζοντας με μια μπάλα κρίκετ και κάνοντας ποδήλατο.

Διαβάστε ακόμη: