Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον από τον καρκίνο “πηγαίνει καλά”, λέει ειδικός αναλυτής, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχουν σκοπό να σηματοδοτήσουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εξέπληξε τον κόσμο τον περασμένο μήνα, όταν ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε “προληπτική χημειοθεραπεία” για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εγχείρησης στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έκανε στη συνέχεια ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά του για να στηρίξει την σύζυγό του, αλλά επέστρεψε με μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας την περασμένη Πέμπτη (18.04.2024).

Την περασμένη εβδομάδα, ο μελλοντικός βασιλιάς εθεάθη επίσης να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον μεγαλύτερο γιο του, τον 10χρονο πρίγκιπα George.Και οι δύο έξοδοι σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να καθησυχάσουν το κοινό ότι η ανάρρωση της πριγκίπισσας Κέιτ εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και ότι σημειώνει σταθερή πρόοδο, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα επί βασιλικών θεμάτων, Richard Fitzwilliams.

“Οι βασιλείς αντιλαμβάνονται ότι κάθε τι που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο” δήλωσε στη Sun. “Έστειλε αυτό το μήνυμα ότι τα πράγματα συνεχίζονται, λίγο-πολύ κανονικά”, πρόσθεσε.

Η μάχη της πριγκίπισσας Κέιτ για την υγεία της έρχεται την ώρα που ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος, δίνει επίσης μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: