Ποιος δεν έχει χορέψει με τις επιτυχίες του Stevie Wonder; Ο θρυλικός συνθέτης και τραγουδιστής έχει αφήσει το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στην παγκόσμια μουσική, με κομμάτια που έχουν στιγματίσει τις στιγμές όλων μας. Τώρα, μια άλλη σύνθεση του δημιουργού, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός ακινήτου, έρχεται να συνοδεύσει τη ζωής ενός μόνο τυχερού.

Από το 2011 έως το 2015, ο θρυλικός μουσικός ήταν ο ιδιοκτήτης μιας βίλας 576 τετραγωνικών μέτρων στην Καλιφόρνια που βρίσκονται στην πλούσια γειτονιά Trousdale Estates του Μπέβερλι Χιλς. Τώρα, η πολυτελής αστική όαση ψάχνει για νέο ιδιοκτήτη , στην τιμή των 11 εκατ. δολαρίων

Η περιφραγμένη κατοικία στη διεύθυνση 600 Clinton Place χτίστηκε τη δεκαετία του 1970 και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους. Ο ευρύχωρος σχεδιασμός του επιτρέπει άφθονο φυσικό φως στους εσωτερικούς χώρους και προσφέρει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό από σχεδόν κάθε γωνιά.

Το εξωτερικό είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και πολυτελές, με τον καταπράσινο εξωραϊσμό της μπροστινής αυλής να οδηγεί στην εξώπορτα του σπιτιού. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι ψηλές οροφές, τα ξύλινα δάπεδα και το κλασικό λευκό χρώμα στους τοίχους που δίνουν στην κατοικία ένα μινιμαλιστικό φινίρισμα. Το σαλόνι βρίσκεται ακριβώς μπροστά με έναν ευρύχωρο χώρο και διαθέτει άνετους καναπέδες, ένα τζάκι διπλής όψης και ψηλές συρόμενες πόρτες που ανοίγουν στην πίσω αυλή.

Περαιτέρω, συναντά κανείς την κουζίνα του σεφ με πολυτελείς συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως διπλό φούρνο, εστίες σε αυτόνομο πάγκο και πλυντήριο πιάτων. Δίπλα υπάρχει μια ευρύχωρη επίσημη τραπεζαρία με ένα ψηλό παράθυρο που προσφέρει θέα στην πίσω αυλή.

Το κύριο υπνοδωμάτιο του σπιτιού βρίσκεται στην ανατολική πτέρυγα με πρόσφατα ανακαινισμένα φινιρίσματα, διπλές ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο. Ένα γυμναστήριο, γραφείο και γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων συμπληρώνουν τις εσωτερικές ανέσεις.

Η πίσω αυλή του καταλύματος, στο μεταξύ, διαθέτει ένα στεγασμένο αίθριο με χωνευτό φωτισμό και λείο πέτρινο δάπεδο. Ο χώρος εκτείνεται οριζόντια με αρκετή έκταση ώστε να φιλοξενεί έπιπλα κήπου και μια πισίνα σε σχήμα οβάλ. Ακόμα καλύτερα, η πίσω αυλή προσφέρει μαγευτική θέα στο αστικό τοπίο του LA.