Στη Λίνδο της Ρόδου συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης το γνωστό μοντέλο, Στηβ Μιλάτος, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας που ισχυρίζεται ότι την βίασε.

Μάλιστα, σήμερα στις 14:00, αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

Το μοντέλο και πρώην παίχτης του Big Brother κατηγορείται από την 21χρονη για βιασμό ενώ διασκέδαζαν σε κλαμπ.

Ο ίδιος αρνείται την πράξη για την οποία κατηγορείται και ισχυρίζεται πως ήρθε σε σεξουαλικη επαφή με τη νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια με την συναίνεσή της.

Την ίδια στιγμή, η 21χρονη εξετάζεται από ψυχίατρο και ιατροδικαστή.

Για συναίνεση μιλά ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στον ALPHA και στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε αναφορικά με την καταγγελία: «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα έχει πει η συγκεκριμένη κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν και ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή, συναινετική, αλλά μέχρι εκεί».

Ο κύριος Αλεξανδρής πρόσθεσε σχετικά: «Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση, αν αφεθεί ελεύθερος».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής επεσήμανε ότι η 21χρονη είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας της Βρετανίας άρα δεν διαφαίνεται κάποιο οικονομικό κίνητρο πίσω από την καταγγελία.

Σε αυτή την επισήμανση, ο Στέλιος Αλεξανδρής απάντησε σχετικά: «Εγώ δεν μίλησα για κίνητρο οικονομικό. Άρα δεν θα ήθελα να με συνδέσουν με κάτι τέτοιο. Το να μπω εγώ στην ψυχολογία ενός ανθρώπου στις διακοπές και να προσπαθήσω να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Αυτό θα κάνω».

Ποιος είναι ο Στηβ Μιλάτος

Ο Στηβ Μιλάτος είναι μοντέλο και influencer.

Κατάγεται από τα Τρίκαλα όμως ζει στην Αθήνα και το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος. Έγινε ευρύτερα γνωστός από το ριάλιτι Big Brother, από το οποίο όμως αποχώρησε σχετικά νωρίς.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες, έχοντας ποζάρει στον φακό του Steven Klein για λογαριασμό του περιοδικού «W», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνια της «Diesel».

Έχει περπατήσει επίσης με τεράστια επιτυχία στην πασαρέλα των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Givenchy και Jean Paul Gaultier.

«Έχω κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, έχω δουλέψει σε bar, στο service, στη λάντζα. Η δουλειά δεν είναι σε καμία περίπτωση ντροπή. Ντροπή είναι να έχεις ανάγκη να βγάλεις χρήματα και να μην καταδέχεσαι να κάνεις πράγματα που θεωρείς πως δεν σου ταιριάζουν, πως είναι κατώτερά σου ή σε απαξιώνουν. Αυτό με ενοχλεί. Εγώ ό,τι έχω κάνει είναι τελείως δικό μου και με την αξία μου. Δεν βρήκα τίποτα έτοιμο» έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του για τις δουλειές του.

Μάλιστα ανάμεσα στις δουλειές που έχει κάνει ο Στηβ Μιλάτος ήταν και ως… στρίπερ σε bachellorette parties.

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά: «Πήγα σε ένα bachelor party… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες».

 

Στις αρχές του 2021, ο Στηβ Μιλάτος αποφάσισε να παντρευτεί μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης την τότε σύντροφό του, Άννα Παπαϊωάννου. Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο.

Ωστόσο, αν και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι… ήρθε η κρίση στον έγγαμο βίο, η οποία είχε ως συνέπεια το ζευγάρι να πάρει διαζύγιο, μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο του.