Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την επιστροφή του Power of Love, αλλά και τον Πάνο Ζάρλα, που έφυγε από τη ζωή πριν κάποια χρόνια, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι γνωριμιών αρχικά αποκάλυψε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

«Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει για να είμαι σε ένα πάνελ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ριάλιτι, με το οποίο έχει συνδεθεί το όνομά της, αλλά και στον Πάνο Ζάρλα. «Χαίρομαι που με έχουν συνδυάσει με ένα ευχάριστο πρότζεκτ, με κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις. Έχω στο μυαλό μου πάντα τις όμορφες αναμνήσεις με τον Πάνο Ζάρλα», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου που θα αναλάβει την παρουσίαση του πρότζεκτ, σε σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου που βρισκόταν σε αυτόν τον ρόλο.

«Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν άψογη σε όλα. Είναι θεά με μια λέξη. Το πρότζεκτ έχει ταυτιστεί με το όνομά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Καραβάτου, δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ για να έχω μια εικόνα για το πώς θα είναι, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάει καλά, γιατί είναι έμπειρη παρουσιάστρια», είπε κλείνοντας.

Στέλλα Μιζεράκη για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα: Είναι ψέμα ότι ο χρόνος είναι ο καλυτερος γιατρός

Διαβάστε ακόμη