Στους 16 του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε με άνεση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικρατώντας με 3-0 σετ του Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Τον περιμένει τώρα ο Αυστριακός Στέφαν Οφνερ που είναι νούμερο 118 στην παγκόσμια κατάταξη.
Συνεπής στο ραντεβού του με την πρόκριση στον 4ο Γύρο του Ρολάν Γκαρός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν και πέρασε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στους «16» του τουρνουά.

Εκεί τον περιμένει ο 27χρονος Αυστριακός, Σεμπάστιαν Όφνερ, νούμερο 118 στην παγκόσμια κατάταξη, με τον δρόμο για τα προημιτελικά να είναι ανοιχτός για τον Τσιτσιπά.

Πάντως οι διοργανωτές δεν εξαίρεσαν τον 24χρονο αστέρα από τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στο κορτ και φρόντισαν να τον ψάχνουν ενδελεχώς, πριν του επιτρέψουν την είσοδο.

Το highlight του παιχνιδιού ήταν ένα εντυπωσιακό ντράιβ από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Τσιτσιπάς πέρασε το μπαλάκι του τένις από την εξωτερική μεριά του φιλέ, με τους θεατές να παραμιλούν με την τεχνική του.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ασταμάτητος. O Ισπανός ο οποίος έχει ανέβει στο Νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοβ και προκρίθηκε με 3-0 σετ στους «16» του γαλλικού Όπεν. Ο Αλκαράθ δείχνει αποφασισμένος να βάλει την υπογραφή του και στο Ρολάν Γκαρός, εκτός και αν τον σταματήσει ο Λορέντζο Μουζέτι.

 

Διαβάστε περισσότερα