«Για εμένα το twitter είναι περισσότερο σαν παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε στους «Tsitsipas hooligans».

Αφορμή για αυτή τη συνέντευξη είναι η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην Αθήνα για το Davis Cup, που θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Έλληνας τενίστας κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις και διλήμματα, αλλά κυρίως απάντησε στην ερώτηση «ποιο tweet του έχει μετανιώσει».

«Για εμένα το twitter είναι περισσότερο σαν παιχνίδι, μου αρέσει να παίζω με τα λόγια και τις λέξεις, ένα από αυτά που μετάνιωσα λίγο, αν και ακόμα το πιστεύω, είναι το tweet για τη Βουλιαγμένη, ότι πρέπει να γίνει ανεξαρτοποιημένο κράτος» ήταν η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ακόμη, στην ερώτηση «αν δεν ήσουν παίκτης του τένις, τι δουλειά θα έκανες;» απάντησε «επαγγελματίας χούλιγκαν».

Για τη δυσκολία συνδυασμού αθλητισμού και προσωπικής ζωής, ο Έλληνας τενίστας απάντησε πως «δεν είναι δύσκολο και οφείλω να πω πως έχει το δικό του εμπόδιο, αυτό το μέρος της ζωής μου, το οποίο έχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό, είναι πιο φυσιολογικό για εμένα τώρα που το κατανοώ καλύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ερώτηση «ποιο μέρος επιλέγει στην Ελλάδα για διακοπές» απάντησε «Βουλιαγμένη». Εκεί που μεγάλωσε δηλαδή.

Διαβάστε ακόμη: