Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα τηλεοπτικά του σχέδια και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν θα με ενδιέφερε να κάνω πάνελ […] Συζητάω κάτι κοινωνικό, μακάρι να γίνει, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο project. Θα είναι μακριά δεν θα είναι στην Ελλάδα», είπε στην αρχή ο Στάθης Σχίζας. «Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός μόνο είναι να πάρουμε κανά κλικ» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Πλέον παρακολουθώ πολύ σπάνια το “Survivor”. Μπορώ να σου πω πια ότι μετάνιωσα και που πήγα» δήλωσε ο πρώην παίκτης αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Mente Fuerte: Η ανάρτησή του για τις φήμες που τον θέλουν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ραμόνα για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου»

Διαβάστε περισσότερα