Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε στο «My Style Rocks» και στην πιθανότητα να δούμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τη νέα σεζόν στο Πρωινό.

Όσον αφορά τον λόγο που δεν συμμετέχει στο «My Style Rocks» και τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ραμόνα Βλάντη απάντησε στο «Open Weekend»: «Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν με βλέπουν στο My Style Rocks, μόνο στον ΣΚΑΙ δεν αναρωτιούνται. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν έπρεπε να κρίνω εγώ αυτές τις παίκτριες, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Καμία φορά απογοητεύομαι κι από τον Στέλιο που τα ανέχεται όλα αυτά. Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την αγαπώ πάρα πολύ, είναι πρώην συνεργάτιδά μου και δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω. Θα συνεχίσω να το λέω ότι θα ήθελα να την δω στην παρουσίαση. Θα ήθελα να το παρουσιάσει με την ωραία τσαχπινιά που έχει».

Σχετικά με το αν ταιριάζει περισσότερο στην παρουσίαση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Κατερίνα Καραβάτου, η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks» απάντησε καταφατικά: «Ναι. Το έχει και μου αρέσει πολύ στην παρουσίαση η Ηλιάνα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει γιατί ακούω διάφορα. Εμένα μου αρέσει, είναι ένα φρέσκο κορίτσι και θέλω να την δω στην τηλεόραση».

Για το «Shopping Star» και αν της έχει γίνει ποτέ η πρόταση να το παρουσιάσει, η Ραμόνα Βλάντη σχολίασε: «Όπου έχω δώσει συνέντευξη με ρωτάνε γι’ αυτό, όχι».

Για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο «Πρωινό» η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks» τόνισε: «Καλή επιτυχία. Μεταξύ μας δεν έχουμε κρατήσει ούτε κακίες ούτε τίποτα. Είμαστε πολύ χαρούμενες όταν βρισκόμαστε. Θα πρέπει να το «ησυχάσει» όλο (σ.σ. το look της). Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου. Ας μην έχουμε άλλη μία. Υπάρχει μία».

Διαβάστε ακόμη: