Μία έπαυλη στην πολυπόθητη γειτονιά Carolwood της πολυτελούς οικιστικής κοινότητας Golden Oak στο Walt Disney World Resort της Φλόριντα, διατίθεται αυτή την στιγμή προς πώληση από το Sotheby’s International Realty έναντι 15 εκατ. δολαρίων.

Η κατοικία είναι κατασκευασμένη για τους θαυμαστές της Disney και του Star Wars, καθώς διαθέτει βιτρό και πολλά διακοσμητικά στοιχεία με θέμα την Disney, αλλά και ένα εκπληκτικό home theatre με θέμα Millennium Falcon, το θρυλικό διαστημόπλοιο που θύμιζε ιπτάμενο δίσκο και μαγνήτησε την περιέργεια και τη φαντασία του κοινού όσο κανένα, το οποίο σύμφωνα με το Sotheby’s κόβει πραγματικά την ανάσα.

Αυτό το εκπληκτικό σπίτι των περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, κουζίνα με κορυφαίες συσκευές, custom ντουλάπια και πάγκους από γρανίτη, ξεχωριστή τραπεζαρία, δύο τζάκια (ένα εκ των οποίων είναι ακριβές αντίγραφο του μαρμάρινου τζακιού της Σταχτοπούτας), ξύλινα δάπεδα, τεράστια αίθουσα παιχνιδιών, έναν ανεξάρτητο ξενώνα.

Όσον αφορά το εξωτερικό, υπάρχει πισίνα με καταρράκτη, υδρομασάζ και τσουλήθρα, κουζίνα με τραπεζαρία και αρκετούς χώροι καθιστικού. Το σπίτι διαθέτει επίσης γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων, τρία από τα οποία διαθέτουν ανελκυστήρες, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να αποθηκεύσει επτά αυτοκίνητα.