Σε μια ανακοίνωση-έκπληξη στα The Game Awards, η Lucasfilm Games και η Quantic Dream αποκάλυψαν ένα εκπληκτικό κινηματογραφικό αποκαλυπτικό τρέιλερ για το Star Wars Eclipse, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρώιμη ανάπτυξη και διαδραματίζεται στην εποχή της High Republic. Ενώ λίγα είναι γνωστά για την ιστορία του Eclipse μέχρι στιγμής, το κινηματογραφικό τρέιλερ θέτει μια συναρπαστική σκηνή με δυνατή μουσική και εικόνες. Ακολουθούν πέντε βασικά σημεία από το τρέιλερ:

Το μυστήριο των τυμπάνων και η έκλειψη.

Το τρέιλερ ξεκινά με έναν γκρίζο, ανθρωποειδές εξωγήινο που ετοιμάζεται να παίξει ένα αρχαίο τύμπανο σε κάτι που φαίνεται να είναι κάποιο είδος τελετουργίας. Σύντομα τον πλαισιώνουν και άλλοι, και ο ρυθμός χτίζεται και φτιάχνεται σε έναν πυρετώδη τόνο καθώς εμείς είμαστε μάρτυρες μιας έκλειψης. Δημιουργεί έναν αναμφισβήτητα δυσοίωνο τόνο και μόνο στο τέλος καταλαβαίνουμε τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό.

Η δράση των Τζεντάι.

Star Wars Eclipse :5 Highlights από τo νέο βιντεοπαιχνίδι της κινηματογραφικής ταινίας

Λαμβάνουμε μερικές δελεαστικές ματιές των Τζεντάι αυτής της εποχής, συμπεριλαμβανομένης μιας μάχης, του Δάσκαλου Γιόντα στις αίθουσες του Συμβουλίου και δύο φύλακες της ειρήνης και της δικαιοσύνης που ανάβουν τα φωτόσπαθά τους για μάχη. Ποιος ξέρει τι άλλο επιφυλάσσει;

Star Wars Eclipse: Όλοι οι νέοι χαρακτήρες και κόσμοι.

Star Wars Eclipse :5 Highlights από τo νέο βιντεοπαιχνίδι της κινηματογραφικής ταινίας

Ενώ μας αφηγούνται εδώ και πολλά χρόνια την ιστορια του High Republic — και έχουμε γνωρίσει πολλούς ηρωικούς Τζεντάι, έχουμε συναντήσει τους κακούς του Nihil και βιώσαμε τη φρίκη του Drengir — το τρέιλερ του Eclipse δίνει τόνους καινοτομίας σε εμάς. Υπάρχει ένας μονόφθαλμος Duros σε μια πολυσύχναστη αγορά, όμορφοι πλανήτες από βράχους και πράσινο που δεν έχουμε ακόμη επισκεφτεί, άγνωστοι στρατοί που βαδίζουν και πολλά ακόμα. Για να μην αναφέρουμε τους μυστηριώδεις ντράμερ από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι το Eclipse φαίνεται ότι θα προσθέσει σημαντικά στοιχεία για τον  γαλαξία που βρίσκεται πολύ, πολύ μακριά.

Η διαστημική μάχη.

Star Wars Eclipse :5 Highlights από τo νέο βιντεοπαιχνίδι της κινηματογραφικής ταινίας

Σε κάτι που μοιάζει να είναι μια επική σύγκρουση τόσο καλή όσο οτιδήποτε φαίνεται σε ταινία Star Wars, ένας αγώνας λαμβάνει χώρα στο διαστημόπλοιο Εμπορικής Ομοσπονδίας. Είναι γρήγορο, εκρηκτικό και 100 τοις εκατό Star Wars.

Η κατάληξη.

Καθώς τα τύμπανα φτάνουν στην κορύφωσή τους και με την έκλειψη να έχει ολοκληρωθεί, μια σκοτεινή φιγούρα παρουσιάζεται βγαίνοντας από μια μαύρη πισίνα. Ποιος ή τι είναι μένει να το μάθουμε. Αλλά όπως λέει η διάσημη παροιμία του Star Wars, «Έχω ένα κακό προαίσθημα για αυτό».

Δείτε το τρέιλερ του νέου βιντεοπαιχιδιού εδώ.