Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έβαλε την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Λίγο αργότερα  ο 28άχρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ στο AEK TV υποστηρίζοντας ότι είναι χαρούμενος που αποτελεί ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ παράλληλα τόνισε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Ένωση.

Δείτε όσα ανέφερε ο Στάνκοβιτς:

Οι πρώτες σου σκέψεις έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, γιατί είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, με πολλούς οπαδούς και είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονος να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου και να φορέσω τη φανέλα της. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

-Από τα πράγματα που έχεις ήδη μάθει για την ΑΕΚ τι είναι αυτό που σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;

«Το πρώτο πράγμα που γνώριζα για την ΑΕΚ είναι ότι πρόκειται για πραγματικά μεγάλη ομάδα και με ένα πολύ φανατικό κοινό και αυτό που περιμένω όσο τίποτα άλλο είναι να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα για να μπορέσω να παίξω μπροστά τους».

-Στην Αυστρία είχες σε έξι χρόνια έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα. Θέλεις να συνεχίσεις την… συλλογή τίτλων στην Ελλάδα;

«Αγωνιζόμουν στην καλύτερη ομάδα της Αυστρίας, με την οποία κάθε χρόνο κέρδιζα πρωτάθλημα και κύπελλο και τώρα πλέον βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα τώρα στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ».