Δυναμικό, αλλά και εντυπωσιακό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι κάνει η ΑΕΚ! Το πρώτο απόκτημά της, ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς πρόκειται να έρθει τις επόμενες μέρες για να υπογράψει και να γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα τόσο με την Σάλτσμπουργκ όσο και με τον Αυστριακό τερματοφύλακα που υπογράφει για τρία χρόνια! Πριν από λίγο η πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ έκανε οριστικά δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ και με ένα πόσο πάνω από 1.000.000 ευρώ πουλάει τον βασικό της τερματοφύλακα στην Ένωση.

Ο 28χρονος Αυστριακός γκολκίπερ έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικό ύψος αποδοχών 2.500.000 ευρώ και μπόνους τίτλων και ομίλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Επίσης προβλέπεται ένα μπόνους και για την Σάλτσμπουργκ αν την επόμενη τετραετία η ΑΕΚ μπει έστω μία φορά σε όμιλο Champions League.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει έτσι μια σπουδαία και πολυδάπανη μεταγραφή, βρίσκοντας τον «φύλακα άγγελο» που αναζητούσε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Μια θέση που θα έχει από τη νέα σεζόν έναν τερματοφύλακα με σπουδαία καριέρα, παραστάσεις και σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει με αυτή την κίνηση ότι είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, εγκαταλείποντας την τακτική των προηγούμενων ετών, με στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τα πρωτεία στην Ελλάδα.