Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τέσσερις εορτάζουσες στην οικογένεια της, τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι θέλησε να εκφράσει τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο το οποίο και περιλάμβανε εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, γιόρταζε η μητέρα, η αδελφή αλλά και οι δύο κόρες της γνωστής παρουσιάστριας.

«Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας! Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο. Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας! Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος. Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης : “Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα”» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε την ανάρτηση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Διαβάστε ακόμη: