Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κατερίνα Ζαρίφη το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου για το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση και υποστήριξε την επιλογή της να μείνει με το παιδί της για ένα διάστημα.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Μπορώ να καταλάβω κι έχει δίκιο η Ιωάννα ότι πάντα σου δημιουργεί μια πίεση το σύστημα για το πότε θα γυρίσεις, τι θα κάνεις, πώς θα το κάνεις. Πάντα νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία, το τι εκπέμπει, δηλαδή αν εσύ εκπέμπεις ότι είσαι καλά, πλήρης, είναι επιλογή σου να μείνεις με το παιδάκι σου για κάποιο καιρό».

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε: «Όταν είσαι στην τηλεόραση και έχεις συζητηθεί πάρα πολύ – η Ιωάννα συζητήθηκε πάρα πολύ από πολλούς – αλλά νομίζει ο κόσμος ότι είσαι καλά και ευτυχισμένος μόνο επειδή είσαι στο γυαλί και μπροστά στην κάμερα».

Στη συνέχεια, τόνισε το δικαίωμα του οποιουδήποτε να μείνει με το παιδί του, ιδίως την περίοδο μετά τη γέννησή του: «Πάντως το να μείνεις με το παιδάκι σου είναι κάτι που το δικαιούσαι είτε είσαι στην τηλεόραση 1 χρόνο, είτε 50. Δηλαδή, το ότι έμεινε και λίγο με το παιδί της έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλό της έκανε και σε καλό της βγήκε».

Ιωάννα Μαλέσκου για Σίσσυ Χρηστίδου: Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη

Διαβάστε ακόμη: