Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει τηλεοπτικά και σχολίασε τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Κατσαρίδη για την ίδια.

Αρχικά, δήλωσε: «Μου έχει λείψει πολύ η παρουσίαση. Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός, με το που πιάνω το μικρόφωνο νιώθω ότι είμαι στον φυσικό μου χώρο. Είναι το στοιχείο μου και αυτό που αγαπώ. Δεν απαντώ ποτέ σε ό,τι ακούγεται και ότι αφορά στα επαγγελματικά μου. Όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι έτοιμη να πω πράγματα. Απολαμβάνω αυτή τη φάση που περνάω, γιατί κάποια πράγματα δεν επιστρέφουν και καλό είναι να τα ζούμε στο έπακρο. Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, το έχω πει πολλές φορές, μη γίνομαι γραφική. Μιλάμε για τη δουλειά μου, μιλάμε για κάτι που αγαπώ πάρα πολύ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της δήλωσε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε επιθέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας της, γιατί εμφανίστηκε απότομα, σε σχέση με την ίδια που ξεκίνησε από χαμηλά μέχρι να ανελιχθεί στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Πάνω σε αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, ότι “έσκασε ο αφαλός της Ευρώπης και πετάχτηκα εγώ”. Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα».

Ενώ, ο Πάνος Κατσαρίδης σχολίασε για την ίδια ότι «είναι μια γυναίκα που έκανε κάτι και από τότε παραπονιέται ότι δεν της άρεσε αυτό που έκανε και έφαγε πόλεμο».

Η παρουσιάστρια είπε από την πλευρά της: «Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε. Ίσως το είπε με μία διάθεση να ισορροπήσει τις θετικές δηλώσεις για εμένα; Δεν ξέρω. Αστειεύομαι. Αν το είπε αυτό, θα είχε τους λόγους του. Σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Όμως, αν με ρωτήσουν για κάτι για το οποίο έχω μία διαφορετική άποψη και κάτι που ίσως δεν με έχει ευχαριστήσει ιδιαίτερα, δεν θα πω “τι τέλεια ήταν όλα”. Αν για αυτόν τον λόγο με έχει χαρακτηρίσει κάποιος παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Να είναι καλά και ο Πάνος!».

Διαβάστε ακόμη: