Για τους λόγους διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Φλάβιν, σε δικαστήριο της κομητείας Παλμ Μπιτς της Φλόριντα μίλησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο χωρισμός τους ήρθε εξαιτίας διαφωνιών για το ροτβάιλερ που απέκτησαν πρόσφατα τον Dwight, ο Σταλόνε απαντά στο TMZ: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας εξαιτίας μιας τόσο ασήμαντης διαφωνίας. Ακολουθήσαμε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Θα την αγαπώ για πάντα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα και ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Μίλησε επίσης, για την απόφασή του να καλύψει ένα τατουάζ με τη Φλάβιν που είχε κάνει πριν από 14 χρόνια με τη μορφή του σκύλου του από το «Rocky». Ο ηθοποιός είπε στο TMZ ότι προσπαθούσε να φρεσκάρει το τατουάζ, αλλά είχε αλλοιωθεί και αποφάσισε να το καλύψει με τον Butkus που έχασε το 1981.

Σιλβέστερ Σταλόνε: Χωρίζει μετά από 25 χρόνια

Η Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Daily Mail αποκάλυψε ότι ο Σταλόνε είχε ένα τεράστιο τατουάζ με την Τζένιφερ στον δεξιό του δικέφαλο το οποίο όμως, πλέον έχει καλύψει με μια φωτογραφία του Μπούτκους, του μαστίφ σκύλου του Ρόκι από την ομώνυμη ταινία.

Η Φλάβιν, η οποία είναι 22 χρόνια νεότερη από τον 76χρονο Σταλόνε, άφησε υπόνοιες για τον χωρισμό τους, μέρες πριν, αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τις τρεις κόρες τους.

«Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου», έγραψε στην ανάρτηση που έγινε στις 10 Αυγούστου. «Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα».

Η Τζένιφερ δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram ενώ φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή ενώ ισχυρίζεται ότι ο Σταλόνε απέκρυβε συζυγικά περιουσιακά στοιχεία.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, «κατόπιν πληροφοριών και πεποίθησης ότι ο σύζυγος έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γεγονός που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία».

Διαβάστε ακόμη: