Σε μία απίστευτη ιλαροτραγωδία εξελίσσεται η υπόθεση του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, το φιλέτο των φιλέτων των 80 στρεμμάτων στο real estate δηλαδή, όπου ο διαγωνισμός τινάζεται στον αέρα μετά την μη καταβολή από τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη εδώ και 10 ημέρες, των 8,8 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν στη συμφωνία με την Εκκλησία προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας, μετά την ολοκλήρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού!

Μέχρι στιγμής ο γνωστός εφοπλιστής που πλειοδότησε στον διαγωνισμό μέσα από μια διαδικασία πρωτόγνωρη, μια μονομαχία στο τέλος της ημέρας με τον Εβραίο Αμίρ των ξενοδοχείων Brown και των λοιπών εμφανών και αφανών εταίρων του, αφού προηγουμένως μετά από παρεμβάσεις είχε ακυρωθεί το αρχικό αποτέλεσμα της πλειοδοσίας, έχει πληρώσει μόνο την προκαταβολή των 2,4 εκατ. ευρώ! Και αυτή επίσης με καθυστέρηση αρκετών ημερών!!!

Η υπόθεση όπως εξελίσσεται, δηλαδή η ολοκλήρωση ενός διαγωνισμού – παρωδία, όπου ενεπλάκησαν «Ανίψια», «δικηγόροι του Διαβόλου», πάσης φύσης Εβραϊκά συμφέροντα, «μάνατζερ της συμφοράς», τοπικοί άρχοντες και γνωστοί νταραβεριτζήδες της πιάτσας, προσβάλει την Εκκλησία και εγείρει ζητήματα ως προς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και τις αποφάσεις που ελήφθησαν και εν πάσει περιπτώσει δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του καθενός εκ των εμπλεκομένων που επιχείρησαν να αποσπάσουν με μέσα αθέμιτα, τεράστια περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας, τα οποία ως όφειλε έβγαλε σε διαγωνιστική διαδικασία με σαφείς όρους και ξεκάθαρες προδιαγραφές!

Διότι στην προκειμένη περίπτωση το Ορφανοτροφείο των 80 στρεμμάτων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και ακριβώς πάνω από την πλαζ του Αστέρα αποτελεί το διαμάντι του real estate όχι μόνο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά πιθανότατα σε ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο!

Όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, μετά την μη εμφάνιση του Βίκτωρα Ρέστη όταν και βάσει της συμφωνίας έπρεπε να καταβάλει τα 8,8 εκατ. ευρώ για την υπογραφή των συμβολαίων, ο διαγωνισμός προφανώς οδηγείται στα βράχια και η ακύρωση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Διαβάστε περισσότερα