Σε εκατοντάδες ανέρχονται, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τα παράπονα για τη γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα Skroutz, στην οποία καταλογίζεται πλήρης αθέτηση των συμφωνηθέντων όρων αγοράς.

Η εταιρεία Skroutz, την οποία εδώ και χρόνια εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς από αυτές τις καταγγελίες καθίσταται πλέον σαφές ότι υπάρχει παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης για την πλατφόρμα.

Οπως όλα δείχνουν, μικρά «ηλεκτρονικά» καταστήματα που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Skroutz, εξαπατούν τους πελάτες τους.

Τις τελευταίες ημέρες, δε, η φράση «Cancel_Skroutz» χρησιμοποιείται κατά κόρον, ενώ το όλο θέμα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα trend στο Twitter, δίνοντας βήμα στους χρήστες του κοινωνικού μέσου να ανοίξουν «εστία» παραπόνων, παρουσιάζοντας τη δική τους ιστορία στην οποία έπεσαν θύματα εξαπάτησης.

Πριν από μερικές ημέρες, σχετικές καταγγελίες έγιναν για το 365shop, σε συνέχεια των οποίων το Skroutz ανακοίνωσε διακοπή συνεργασίας με το κατάστημα, σημειώνοντας ότι τα παράπονα αφορούσαν συναλλαγές εκτός της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το 365shop ενημέρωνε τους καταναλωτές πελάτες του ότι ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 4 με 10 εργάσιμες ημέρες αλλά μετά από αυτό το διάστημα δεν ανταποκρινόταν σε επικοινωνία των πελατών του και εδώ και λίγες ημέρες έχει κατέβει η ιστοσελίδα (εμφανίζοντας ένδειξη «365shop σύντομα κοντά σας»).

Η απάντηση της Skroutz

Αναφορικά με το συμβάν με την επιχείρηση 365 SHOP GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, κατάστημα «365shop», που έχει προκύψει και πάντα πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στους καταναλωτές, γνωστοποιούμε πως η συνεργασία μας με το συγκεκριμένο κατάστημα έχει οριστικά διακοπεί.

Να επισημάνουμε ότι η Skroutz δεν διαμεσολαβεί στις αγορές μεταξύ του καταναλωτή και του ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν εκπροσωπεί ούτε υποκαθιστά οποιοδήποτε εμπορικό κατάστημα παρά μόνο για τις παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Skroutz Marketplace, όπου η συναλλαγή ολοκληρώνεται με πλήρη ασφάλεια στη σελίδα μας.