Στα Γιάννενα μιλάει αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Παρακολουθήστε ζωντανά τον χαιρετισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συγκέντρωση πολιτών στα Γιάννενα

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι την ίδια ημέρα θα μιλήσει στα Ιωάννινα και ο Αλέξης Τσίπρας και με αφορμή κάποιες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν, ο κ. Μητσοτάκης είπε:

«Δεν χρειάζεται καμία αποδοκιμασία. Γιατί η μεγαλύτερη αποδοκιμασία που επιφυλάσσει ο λαός στους εκλεγμένους ηγέτες του είναι η ετυμηγορία στην κάλπη. Τα είπαν όλα οι Έλληνες πολίτες, δίνοντάς μας υπερδιπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά, αυτό που μας λένε οι πολίτες είναι να μην ασχολούμαστε με τους αντιπάλους μας, αλλά να κοιτάμε μπροστά, να μιλάμε για το μέλλον και κυρίως να εξηγούμε στους πολίτες τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε την επόμενη τετραετία».

«Αυτή η δεύτερη προεκλογική περίοδος ήταν μια ευκαιρία να αναδείξουμε το παράλογο της κάλπης της απλής αναλογικής. Καλούμαστε τώρα να περάσουμε από μια δεύτερη προεκλογική διαδικασία, ακριβή για το ελληνικό δημόσιο, ενώ εάν στις προηγούμενες κάλπες ίσχυε το σύστημα με το οποίο θα πάμε τώρα στις εκλογές, η χώρα θα είχε ήδη σταθερή κυβέρνηση, εγώ θα ήμουν πρωθυπουργός και θα ασχολούμασταν ήδη με το να επιλύσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Μιλώ συχνά και πιστεύω πολύ σε αυτό, για την ανάγκη να αυξήσουμε τους μισθούς. Και είναι κάτι που το ακούω συχνά από νέα παιδιά… Εμείς ξέρουμε πώς θα αυξήσουμε τους μισθούς. Και όταν σας λέω ότι θα αυξήσουμε τον μέσο μισθό στα 1.500 ευρώ και τον κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ ξέρουμε πώς θα το κάνουμε πράξη. Όχι με ντιρεκτίβες, αλλά προσελκύοντας επενδύσεις, δίνοντας χώρο στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα, από τις μικρές επιχειρήσεις μέχρι τις μεγάλες που έρχονται στην περιοχή».

 

Διαβάστε περισσότερα