Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και αποφάσισε να «απαντήσει» στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου με «εξώδικο» ζητώντας του να ανακαλέσει όσα έχει πει για εκείνους, βάζοντας «φωτιά» στο ποδοσφαιρικό σκηνικό. Απαραίτητη σημείωση;

Έρχονται ημιτελικοί Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο κύπελλο Ελλάδας και μάλιστα με τις κερκίδες πλέον ανοιχτές (14/2-21/2). Και είναι βεβαίως και ο μεγάλος ανταγωνισμός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι αναφέρει στο «εξώδικο» ο Παναθηναϊκός; Την επιθυμία της να δει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακαλεί όσα κατά τη γνώμη της έχει πει και τα οποία προσβάλουν «στον μέγιστο βαθμό τον σύλλογό μας» αλλά βεβαίως και να μην συνεχίσει να μιλά για εκείνον. Ποιο είναι το δια ταύτα; Ότι οι Πράσινοι ενοχλούνται να ακούν τον Ρουμάνο να λέει πως κατέκτησαν το κύπελλο του 2022 –στον τελικό με τον ΠΑΟΚ- από ένα λάθος της διαιτησίας. Και κυρίως ότι ενοχλούνται να τον ακούν να λέει πολλά και διάφορα για τη φετινή διαιτησία (τους).

«Αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού» λένε. Και συμπληρώνουν πως «Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων».

Διαβάστε ακόμη: