Στα 18,7 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθεί το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του 46,6% των μετοχών της Κλουκίνας – Λάππας από την Intracom Holdings, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της εισηγμένης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η ανακοίνωση της Κλουκίνας – Λάππας

Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία»), κατά άρθρ. 17 παρ. 1 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 (MAR), προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε το βράδυ της 02.02.2023 από τους μετόχους της, κ.κ. Ιωάννη Λάππα, Βιολέττα Λάππα, Μαίρη Λάππα, Κλεοπάτρα Λάππα και την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία «MUTSAFE LIMITED» (χωρίς η Εταιρεία να είναι συμβαλλόμενο μέρος), ανακοινώνει ότι στις 02.02.2023 υπεγράφη δεσμευτικό μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας με την Intracom Holdings, δυνάμει του οποίου καθορίστηκαν οι βασικοί όροι απόκτησης από την Intracom Holdings, ή την υπό σύσταση θυγατρική αυτής Intracom Properties, του συνόλου των μετοχών που οι πέντε αυτοί μέτοχοι κατέχουν στην Εταιρεία, και συγκεκριμένα 18.742.293 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, που αντιπροσωπεύουν συνολικό ποσοστό συμμετοχής 46,60% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Το συνολικό τίμημα της σκοπούμενης συναλλαγής, θα ανέλθει σε 18.742.293 ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης αυτής, εντός του πρώτου τετραμήνου του 2023, ενώ η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό συνήθεις όρους και αιρέσεις.

Η Εταιρεία διευκρινίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής στα δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Εταιρείας, βάσει των διατάξεων του Ν. 3556/2007 σε σχέση με τη χθεσινή συναλλαγή πακέτου 10,5 εκ. μετοχών, την οποία πληροφορήθηκε από τον τύπο.

Η Εταιρεία δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτιμήσει την οικονομική και επιχειρηματική επίπτωση της ως άνω απόφασης των μετόχων της, αλλά θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία και εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: