Ο Σπύρος Μπιμπίλας πήγε στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου. Μιλώντας, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός τόνισε, πόσο καλόκαρδη ήταν η φίλη του που έφυγε στα 91 της χρόνια και πόσο ήθελε να βοηθάει τον κόσμο που είχε ανάγκη.

Επίσης, αποκάλυψε ότι λίγες μέρες πριν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου φύγει από τη ζωή, τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να την πάει σε ένα ταβερνάκι.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Το Δεσποινάκι μας, δεν θα ξεχάσουμε την καλή της την καρδιά το άφθονο γέλιο που χάρισε σε όλο τον κόσμο και σε εμάς και ότι συνεργαστήκαμε με τέτοια άψογο τρόπο όλοι εδώ πέρα μαζί της. Νιώθουμε ότι έφυγε ένα κομμάτι τη ζωή μας. Πάνω απ’ όλα νοιαζόταν για τους συναδέλφους και κάθε φορά που κάποιος είχε πρόβλημα αθόρυβα μας έλεγε πώς θα τον βοηθήσουμε και με ποιο τρόπο. Ήταν φιλάνθρωπος μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για τον κόσμο και το εισέπραττε κιόλας αυτό».

Σχετικά με το τηλεφώνημα που είχαν πρόσφατα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με την Δέσποινα είχαμε τακτικά τηλεφωνική επικοινωνία και λίγες μέρες πριν το θάνατο της είχα μιλήσει και με τρεμάμενη φωνή μου είχε πει “έλα να με πας σε ένα ταβερνάκι” ήθελε πάρα πολύ την παρέα των ανθρώπων έτσι αυτό που τραγουδάγαμε όλοι μαζί, ήταν ένας άνθρωπος της παρέας, της οικογένειας, μας είχε οικογένεια της».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Περιγράφει την τελευταία της συνάντηση με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η επιθυμία της που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Φίνος Φιλμ την αποχαιρετά με μια ανάρτηση – Σκόρπισε απλόχερα το γέλιο

Διαβάστε ακόμη