Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιστροφή του «50-50» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, μόλις λίγο καιρό μετά το τελευταίο δικαστήριο, όπου ήταν υπόλογος για τις κατηγορίες εις βάρος του.

Ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα συναδέλφους του και πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η επιστροφή του ως τηλεοπτικός Νικηφόρος μέσα από την κωμική σειρά, είναι ένα από τα θέματα που συζητούνται περισσότερο αυτές τις μέρες σε εκπομπές και social media.

Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την απόφαση να επιστρέψει το «50-50» στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε πως ήταν αντίθετος με την απόφαση να επιστρέψει η σειρά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας, πολίτης. Εγώ ήμουν αντίθετος από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε (να μην παίζεται η επανάληψη για το «50-50»). Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα αν κάποιος από αυτούς έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να μπορούν οι υπόλοιποι να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Μπορεί να παίρνεις και 1 ευρώ το επεισόδιο, εξαρτάται από διάφορα. Οι ρόλοι δεν είναι η πραγματική ζωή, είναι άλλο οι ρόλοι και άλλο η ζωή μας. Εγώ τα βασικά μου σήριαλ τα έχω κάνει με τον Πέτρο, αλλά έχουν σταματήσει, δεν παίζουν πλέον». 

 

Διαβάστε ακόμη: