Παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι σύντομα πρόκειται να γίνουν γονείς, σύμφωνα με το «Happy Day».

Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη φάση της ζωής του αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο της Βούλας.

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα η παρουσιάστρια επέλεξε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και είχαν στο πλευρό τους μόλις δέκα καλεσμένους.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε:

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε.

Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο δήμαρχος.

Μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμος ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης, και μια στενή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ η μόνη καλεσμένη που ήταν εκτός οικογένειας ήταν η μάρτυρας της νύφης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν κρυφά με 10 καλεσμένους

«Τον γάμο θέλουμε να τον κρατήσουμε για εμάς. Θέλαμε θρησκευτικό αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης αλλά λέμε να το προγραμματίσουμε πιο μετά, μετά τον ερχομό του παιδιού μας», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνοντας να εννοηθεί – όπως και έγινε – πως θα κάνουν πρώτα έναν πολιτικό και θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος.

 

Διαβάστε ακόμη: