To πρώτο του teaser trailer αποκάλυψε το “Spider-Man: No Way Home”, η επερχόμενη ταινία των Marvel και Sony, που θα φέρει τους Peter Parker, Doctor Strange και μερικούς άλλους γνωστούς χαρακτήρες. Το τρέιλερ του “Spider-Man: No Way Ηome” αποκαλύπτει την πλοκή της ταινίας που μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Όπως όλα δείχνουν, η ταινία σημαίνει την επιστροφή του Charlie Cox στον ρόλο του Daredevil.

Μετά από διαρροή του την οποία δεν μπόρεσαν να περιορίσουν, Sony και Disney έδωσαν επίσημα στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home, το τρίτο κατά σειρά κεφάλαιο της ιστορίας του Peter Parker στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU).

Κυκλοφόρησε το trailer για την νέα ταινία του Spider-Man

Τι θα δούμε

Σε αυτό βλέπουμε τον Peter Parker (Tom Holland) να παλεύει με την ξαφνική αποκάλυψη ότι είναι ο Spider-Man, ενώ κατηγορείται για την δολοφονία του Mysterio (Jake Gyllenhaal). Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από όλα αυτά, επισκέπτεται τον Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) και τον παρακαλά να διαγράψει την αλήθεια και όλα να γίνουν όπως ήταν πριν. Όπως είναι φυσικό, κάτι πάει στραβά και οι δύο υπερήρωες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του Multiverse, όπως και μια αράδα από γνωστούς κακούς, όπως ο Doctor Octopus (Alfred Molina), τον οποίο και βλέπουμε για πρώτη φορά.

Άλλος ένας κακός που φαίνεται ότι θα δούμε είναι ο Green Goblin. Αν και δεν βλέπουμε αυτόν καθαυτόν, ακούμε την φωνή του, η οποία μοιάζει πολύ με αυτή του Willem Dafoe από το “Spider-Man” (2002). Παράλληλα, μια αστραπή προϊδεάζει για την επιστροφή του Electro του Jamie Foxx, αλλά τίποτα στα πλάνα, δεν μάς δίνει την παραμικρή ιδέα για την εμφάνιση των πρώην αραχνοηρώων, Tobey Maguire και Andrew Garfield.

Το “Spider-Man: No Way Home” θα αποτελέσει sequel των “Spider-Man: Homecoming” (2017) και “Spider-Man: Far From Home” (2019), ενώ θα υπάρχει σύνδεση με το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (25 Μαρτίου 2022). Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Jacob Batalon, Zendaya, J. B. Smoove και Marisa Tomei, αλλά και ‘ο βετεράνος’ J.K. Simmons, ο οποίος θα ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον J. Jonah Jameson.