Σε συζητήσεις βρίσκονται οι δυο προηγούμενοι spiderman Tobey Maguire και Andrew Garfield για να εμφανιστούν στην νέα κυκλοφορία στο πλευρό του πρωταγωνιστή Tom Holland.

Ο Tobey Maguire, που ενσάρκωσε τον Spiderman από το 2002 μέχρι το 2007, και ο Andrew Garfield, που τον ενσάρκωσε από το 2012 μέχρι το 2014, βρίσκονται σε συζητήσεις να επιστρέψουν στους ρόλους τους, στο πλευρό του Tom Holland, που έχει αναλάβει τον ρόλο τα τελευταία χρόνια.

Είναι επίσης επιβεβαιωμένο πως ο Alfred Molina, που υποδύθηκε τον αρχικακό Dr. Octopus το 2004, έχει ήδη υπογράψει για να συμμετάσχει στο φιλμ, ενώ οι Emma Stone και Kirsten Dunst είναι επίσης πρόθυμες να επιστρέψουν.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο Spiderman του Tom Holland θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Dr Strange για να ταξιδέψει σε παράλληλα σύμπαντα, όπου και θα συναντήσει εναλλακτικές εκδοχές του εαυτού του. Η ιδέα των πολλαπλών Spiderman είναι κάτι που έχει εμφανιστεί επανειλημμένα στα κόμικς, οπότε ήταν θέμα χρόνου να την δούμε και στο σινεμά.