Ο Πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ζωή του στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς και την απόφαση να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσεξ θα κυκλοφορήσουν τη 10η Ιανουαρίου 2023 με τίτλο “Spare” (περισσευούμενος), σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

«Ενόσω η Πριγκίπισσα Νταϊάνα κηδευόταν, δισεκατομμύρια κόσμου αναρωτήθηκε τι μπορεί να σκέφτονται και να αισθάνονται οι Πρίγκιπες και πώς η ζωή τους συνεχίζεται. Αυτή είναι η ιστορία του Χάρι», ανέφερε ο εκδοτικός οίκος, μέσω ανακοίνωσης.

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Sentebale και WellChild.

Το όνομα “Spare” παραπέμπει στη φράση που χρησιμοποιούν οι μοναρχίες “heir and a spare” (ο κληρονόμος και ο περισσευούμενος). Στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο κληρονόμος και ο Πρίγκιπας Χάρι εξιστορεί την εκδοχή του πώς είναι να είσαι ο μικρότερος αδερφός που πιθανόν να μην καθίσει ποτέ στο θρόνο και επομένως, πρέπει να αναζητήσει κάποιον άλλο σκοπό στη ζωή.

Το βιβλίο, ένα εγγυημένο μπεστ – σέλερ πριν ακόμα τυπωθεί, υπόσχεται «ωμή ειλικρίνια», με τον Χάρι να κοσμεί το εξώφυλλο, έχοντας σοβαρό ύφος.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία, αφού πολλά έχουν αλλάξει από όταν ανακοινώθηκε το βιβλίο. Η Βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε και ο πατέρας του, Κάρολος, έγινε βασιλιάς. Η Καμίλα έχει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου. Το βιβλίο, πλέον, θα είναι διαθέσιμο αργότερα από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμη: