Βγήκε «λευκός καπνός» στις συζητήσεις της Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όπως έκανε γνωστό ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση που θα πιστοποιεί ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ότι θα είναι μαζί για ακόμη μία σεζόν!

 

Ο  Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι 39 ετών. Άλλοι στην ηλικία του  θα είχαν “κόψει” το ποδόσφαιρο προ πολλού ειδικά σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, ο Σουηδός επιθετικός είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, μία κατηγορία μόνος του.

Κανείς δεν του κάνει χάρη. Μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα και η απόδειξη είναι αν δει κανείς ποια είναι η πορεία της Μίλαν στα ματς που εκείνος έχει δώσει το “παρών” και πόσο μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του τόσο σε ψυχολογικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τους λόγους για τους οποίους η Μίλαν δεν σκέφτηκε καν… δεύτερη φορά αν πρέπει να τον κρατήσει ή όχι.

Ο άνθρωπος είναι… μηχανή! Άλλωστε και ο ίδιος πριν από αρκετά χρόνια είχε παρομοιάσει τον εαυτό του όχι με τους υπόλοιπους ανθρώπους, αλλά, με το πιο ισχυρό ζώο στον πλανήτη. Το λιοντάρι. Μία άλλη ατάκα του που κολλάει στην προκειμένη περίπτωση είναι το: “η ηλικία είναι απλά ένας ακόμη αριθμός”.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.