Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μία κατηγορία μόνος του. Μία… ιδέα. Ο Σουηδός φορ έχει πει «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός» και φαίνεται πως το εννοούσε για τα καλά!

Τι κι αν είναι λοιπόν 39 ετών. Οι φετινές του εμφανίσεις με τη Μίλαν ήταν σπουδαίες και οι άνθρωποι του συλλόγου ξέρουν ποιον έχουν δίπλα τους. Γι’ αυτό και δεν θέλουν να τον χάσουν. Έτσι, πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανανεώσουν και τυπικά τη συνεργασία τους μαζί του για -τουλάχιστον- ένα χρόνο ακόμα (με το νέο συμβόλαιο να έχει ισχύ ως τον Ιούνιο του 2022). Αυτό μεταδίδουν τα περισσότερα ιταλικά και διεθνή ΜΜΕ. Μία πληροφορία που βγήκε αρχικά από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ραϊμόντο Ντε Ματζίστρις.

Τον βλέπεις. Τον ξαναβλέπεις. Δεν γίνεται αυτός ο τύπος με το κοτσίδι να είναι 39 ετών. Κι όμως. Η ταυτότητα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόσο λέει ότι είναι! Αλλά στο γήπεδο με όλα αυτά που κάνει ή που σκέφτεται δεν έχει καμία σχέση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ζλάταν δεν είναι άνθρωπος της λογικής. Και όπως φαίνεται μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του δεν θα γίνει τέτοιος με τίποτα!

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.