Εδώ και καιρό ψάχνουν χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει το περίφημο συνέδριο. Και πού φαίνεται ότι καταλήγουν στο «παρά πέντε»; Σε μπουζουξίδικο!

Βεβαίως, είναι από τα μεγάλα της Αθήνας – πρόκειται για Gazi live – αλλά εκεί;

Όπως αναφέρει το «Ποντίκι», στη συνεδρίαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής Συνεδρίου το βράδυ της Πέμπτης, αυτή η πρόταση εμφανίστηκε ως η μοναδική επιλογή για τις ημερομηνίες 8-10 Νοεμβρίου.

Είναι που μετέφεραν την ημερομηνία του Συνεδρίου μία εβδομάδα αργότερα, για να βρουν χώρο επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος στην Αθήνα…

Φυσικά, με το που έπεσε η πρόταση στο τραπέζι υπήρξαν αντιδράσεις. Αλλά και δεύτερες σκέψεις: Τι θα μπορούσε να κρύβεται από πίσω…

Γιατί μπορεί το Gazi live να είναι μεγάλο, αλλά 4.000 συνέδρους δεν χωράει… Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πάρει 2.000, τους μισούς δηλαδή.

Θέλουν τελικά Συνέδριο με όσο το δυνατόν λιγότερους, όπως υποψιάζονται κάποιοι;

Πάντως, οι αρμόδιοι (βλ. Σβίγκου, Μαυροκεφαλίδης κ.α.) ενημέρωσαν ότι εάν δεν καταστεί δυνατό να γίνει στο Gazi live το συνέδριο, τότε δεν υπάρχει άλλος χώρος και πάει για νέα αναβολή, για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Από την άλλη, με δεδομένο ότι έχουν αρχίσει εδώ και καιρό τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή μπουζουξίδικου θα ήταν ίσως μια κάποια λύση.

Διαβάστε ακόμη: