Σε τεχνητό κώμα τέθηκε ο Κρίστοφερ Όλσον ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Σουηδούς ποδοσφαιριστές. Ο Όλσον έχει 50 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του και μια πλούσια καριέρα (ακαδημίες Άρσεναλ, Κράσνονταρ, Άντερλεχτ και για δεύτερη φορά από το 2022 στη δανέζικη Μίντιλαντ).

Όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί ο σύλλογος του, ο Όλσον την περασμένη Τρίτη (20/2) κατέρρευσε στο σπίτι του (όπου βρισκόταν με τη σύζυγο και τα παιδιά τους) και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο…

Ο Όλσον αμέσως τέθηκε σε τεχνητό κώμα και στην ανακοίνωση της η Μίντιλαντ αναφέρει πως οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών είναι ότι πάσχει από οξεία ασθένεια που σχετίζεται με τον εγκέφαλο αλλά το πρόβλημα του δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη, ωστόσο από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα, υπάρχει πολύ μεγάλη ανησυχία στις τάξεις των Σουηδών διεθνών, αλλά και στην ομάδα του τη Μίντιλαντ καθώς στις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί δεν είχε φανεί το παραμικρό πρόβλημα.

 

Διαβάστε ακόμη: