Μπορεί η παράδοση να θέλει οι μεταφορές στον κινηματογράφο από τον κόσμο του gaming να μην έχουν συνήθως… ευτυχή κατάληξη, όμως ο αγαπημένος μπλε σκαντζόχοιρος, Sonic, ήρθε το 2020 για να αλλάξει τα δεδομένα!

Το πρώτο Sonic ήταν φανταστικό, για αυτό έκανε και τεράστια εισπρακτική επιτυχία στο box office, αγγίζοντας τα 320 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η κυκλοφορία ενός sequel δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει… φυσικό επακόλουθο!

Sonic 2

Ο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει με το «Sonic 2» στις 31 Μαρτίου στους κινηματογράφους, έτοιμος να αντιμετωπίσει ξανά τον Dr. Eggman (που τον υποδύεται ο πάντοτε απολαυστικός Jim Carrey), αλλά και μια παλιά Νέμεσις του, η οποία δεν είναι άλλη από τον Knuckles (την διαβόητη ροζ έχιδνα στην οποία δανείζει τη φωνή του ο Idris Elba).

Ύστερα από τα γεγονότα του πρώτου φιλμ, o Sonic (με τη φωνή του Ben Schwartz) προσπαθεί να ανακαλύψει τη θέση του στον κόσμο, πραγματοποιώντας ηρωικές πράξεις, οι οποίες όμως πολλές φορές γεννούν νέους… μπελάδες. Με τον Tom (James Marsden) και την Maddie (Tika Sumpter) να βρίσκονται στη Χαβάη για να παρευρεθούν στο γάμο της Rachel (αδελφής της Maddie), o Sonic θα βρεθεί σύντομα σε δύσκολη θέση, όταν ο Dr. Eggman επιστρέφει από τον πλανήτη Mushroom σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει το Master Emerald, ένα πανίσχυρο ορυκτό που θα τον κάνει κυρίαρχο του κόσμου.

Μπορεί όλα να φαίνονται σκούρα, όμως ο Sonic δεν… “μασάει” και αυτή τη φορά έχει και την αλεπουδίτσα Tails, έναν υπερπολύτιμο σύμμαχο στο πλευρό του.