Ο πιο δημοφιλής σκαντζόχοιρος όλων των εποχών, ο ασταμάτητος Sonic, που πρωταγωνιστεί επί σειρά ετών στα βιντεοπαιχνίδια της Sega, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Μέσα στο 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Sonic: Η ταινία 2» με ελληνικούς υπότιτλους.

Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ, που υποδύεται ο Τζιμ Κάρεϊ , ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

Το Sonic Frontiers είναι το νέο παιχνίδι της σειράς…με άρωμα Zelda: BOTW

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021 η SEGA αποκάλυψε το Sonic Frontiers.

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της θρυλικής σειράς, το οποίο φαίνεται πως αντλεί έμπνευση από το πολυβραβευμένο The Legend of Zelda Breath of the Wild. Συγκεκριμένα, το Sonic Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands.

Το Sonic Frontiers αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.